Одеська національна академія харчових технологій

ВУЗы, высшее образование, высшие учебные заведения: институты, университеты, академии

Уровень аккредитации: IV

Контактная информация

65039, м.Одеса, вул.Канатна, 112
Телефон: (048) 712-41-40, 722-80-99; 718-97-09; 712-40-88
Тел. факс: (048)725-32-84; 222-80-42


Написать письмо: Отправить e-mail

Общая информация

Типи освітньо-кваліфікаційних рівнів:
- бакалавр;
- спеціаліст;
- магістр.

Перелік факультетів:

Факультет автоматизації комп'ютерних систем і управління підприємництвом

Готує бакалаврів, фахівців і магістрів за спеціальністю «Автоматизоване управління технологічними процесами», у тому числі за науковим напрямком «Автоматизація й компютерно-інтегровані технології».

Факультет технологічного устаткування й технічного сервісу

Готує бакалаврів, фахівців і магістрів за фахом «Устаткування переробних і харчових виробництв». При цьому фахівці й магістри можуть проходити підготовку за специализаціями:
* устаткування для зберігання й переробки зерна;
* устаткування хлібопекарних, макаронних і кондитерських виробництв;
* устаткування харчових виробництв;
* устаткування для переробки риби й рибопродуктів.

Факультет технології хлібопродуктів і кондитерських виробництв

Готує бакалаврів, фахівців і магістрів за двома спеціальностями:
* «Технологія зберігання й переробки зерна»;
* «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів».

Фахівці й магістри спеціальності «Технологія зберігання й переробки зерна» можуть проходити підготовку за однією із чотирьох спеціализацій:
* технологія первинної обробки й зберігання зерна;
* технологія виробництва борошна;
* технологія виробництва крупи й інших зернових продуктів;
* технологія комбікормового виробництва.

Готує бакалаврів, фахівців і магістрів за трьома спеціальностями:
* «Технологія зберігання, консервування й переробки м'яса»;
* «Технологія зберігання, консервування й переробки молока»;
* «Екологія й охорона навколишнього середовища й збалансоване природокористування».

Факультет інноваційних технологій харчування й ресторанного сервісу

Готує бакалаврів, фахівців і магістрів за спеціальностями:
* «Технологія харчових продуктів оздоровчого й профілактичного призначення»;
* «Технологія харчування»;
* «Технологія бродильних виробництв і виноробства»;
* «Технологія зберігання, консервування й переробки плодів і овочів»;
* «Технологія зберігання, консервування й переробки риби й морепродуктів».
* "Готельно-ресторанна справа"

Факультет економіки, менеджменту й бізнесу

Готує економістів за такими спеціальностями:
* «Облік і аудит»;
* «Економіка підприємства»;
* «Менеджмент організацій»;
* «Товарознавство й комерційна діяльність»;
* «Товарознавство й експертиза в митній справі».
 

Сообщить о неточности

Отзывы и комментарии

На данный момент отзывов нет.

Добавить отзыв

Для того, чтобы добавить комментарий или отзыв Вам необходимо авторизироваться. Если Вы не являетесь зарегистрированным пользователем, Вам необходимо зарегистрироваться.



Найти репетитора
Письмо администрации Размещение рекламы Правила
При любом использовании материалов сайта обязательна гиперссылка на сайт «Репетитор».
По всем вопросам обращайтесь: repetitor_admin[@]repetitor.ua | +380677171698; Рабочие дни: понедельник - пятница c 9:00 до 19:00; В течении дня с вами свяжутся или напишите через форму обратной связи
Разработка и Дизайн компании Awelan
Rambler's Top100 Здесь находится аттестат нашего WM идентификатора 143385800816
Проверить аттестат